Personal Training

Personal Training

Personal Training on yksilöllistä valmennusta ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan ja sen kesto määräytyy tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti. Harjoittelemaan pääset joko kuntosalilla, kotona, lenkkipolulla tai muussa liikuntaan sopivassa ympäristössä.

Tapaamiset alkavat alkukartoituksella, jossa käyn läpi lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan kartoitan myös ravintoasiat ja sen pohjalta teen henkilökohtaisen ravintosuunnitelman.

Pidempiaikaisissa valmennuksissa asetamme välitavoitteet ja seuraamme edistymistäsi säännöllisesti.

Olen käynyt Suomen terveysliikuntainstituutin PhysioTrainer -koulutuksen, joka on fysioterapeuteille suunnattu Personal Trainer -koulutus.

Valmennuksen hinnat ja maksutavat löydät hinnasto välilehdeltä.

Personal Training varaukset sähköpostilla fysiosarianna@gmail.com tai soittamalla 050-5277998.

PhysioPilates 

PhysioPilates on liikuntaa, jossa pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen ja ohjaajana toimii PhysioPilates-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Harjoittelussa huomioidaan asiakkaan tuki- ja liikuntaelinongelmat ja annetaan yksilöllistä ohjausta. Tavoitteena on, että opit käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. Tunti sopii sekä liikuntaa aloitteleville, että aktiiviliikkujille. 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata itsellesi aika yksilölliseen PhysioPilates ohjaukseen. Voit varata yksilöohjauksen nettiajanvarauksesta tai laittamalla viestiä osoitteeseen fysiosarianna@gmail.com. Hinnat ja maksutavat löydät hinnasto välilehdeltä. 

FasciaMethod

.FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa kehon liikkuvuutta parannetaan erilaisilla liikkuvuusharjoitteilla, dynaamisilla täsmävenytyksillä, liikehallintaharjoittelulla ja käsittelemällä faskioita pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorityskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Harjoitus tehdään hengityksen tahdissa. Harjoitus päättyy rentoutukseen. 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata itsellesi aika yksilölliseen FasciaMethod ohjaukseen. Voit varata yksilöohjauksen nettiajanvarauksesta tai laittamalla viestiä osoitteeseen fysiosarianna@gmail.com. Hinnat ja maksutavat löydät hinnasto välilehdeltä.